Hardlopen jeugd

Wat is het?

Een wekelijkse gezellige en sportieve hardlooptraining voor jongeren (8 – 13 jaar), dat is de hardlooptraining voor jongeren. Alle trainingen vinden op woensdag plaats tussen 18 – 19 uur, en altijd in de buitenlucht in Oosterbeek: of in het bos of op sportpark Hartenstein.

Wat gaan we doen?

We gaan jongeren bekend maken met hardlopen en het plezier in het hardlopen
vergroten. Dit doen wij aan de hand van verschillende spelvormen. Oefeningen in
souplesse, uithoudingsvermogen, kracht en wedstrijdtraining gaan hand in hand en worden afwisselend uitgevoerd. Een gevarieerd aanbod voor een brede lichamelijke ontwikkeling.

Na afloop van de training drinken we nog even iets met zijn allen in het clubhuis op het Sportpark. Ook organiseren we 2 keer per jaar een clubkampioenschap (waaronder de befaamde ‘Pannenkoekenloop’) en vieren wij het Sinterklaasfeest met elkaar. En we trainen voor de ‘Stuwwalloop’. Naast het hardlopen organiseren wij 1 x per jaar een gezellige activiteit voor de jeugd (zoals een avondje bowlen).

Voor wie?

De jongeren hardlooptraining is geschikt voor jongeren tussen de 8 en 13 jaar, met of zonder ervaring.

Kleding

Het is aan te raden makkelijk zittende sportkleding te dragen. Kleed je niet te warm (liever een laagje of jack wat je kunt uittrekken). Zorg voor sportschoenen met demping.

In de winterperiode draag je een reflecterende hes zodat we goed zichtbaar zijn in het donker. Dunne handschoenen zijn in de winterperiode ook gewenst.

Meer informatie…

De trainingen worden verzorgd door een ervaren trainer en assistent-
trainer(s)/begeleider(s).

De training gaat in principe altijd door, ook bij regen of kou. Daar kunnen we ons op kleden. Bij extreme weersituaties besluiten wij om de training niet door te laten gaan. In dat geval wordt je hier op tijd, in een groepsapp, over geïnformeerd.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar contactpersoon jeugd hardlopen.

LocatieOSV clubhuis Sportpark Hartenstein
Contactpersoon jeugdhardlopenMichiel van Druten
026-472 04 27
jeugdhardlopen@osv-onderons.nl
Dag en tijdwoensdag 18.00 – 19.00
Contributie/jaar€ 110,-

Wil je zien wat we doen? Zie onderstaande video voor een impressie of kom een
keer langs en spreek de trainer aan.