Onze nieuwe sportgroep: Walking bootcamp

Informatie

Een stevige wandeling gelardeerd met een aantal pittige oefeningen gericht op het onderhouden en versterken van belangrijke spiergroepen, dat is Walking Bootcamp. In termen van Onder Ons: een kombinatie van sportief wandelen, conditiesport, buiten fitness en iets extra’s. Zoveel mogelijk in de inspirerende landschappelijke setting van de stuwwal daarbij de uitdagingen van de omgeving maximaal uitnuttend.

Na een aantal weken van geleidelijke opbouw, wordt doorgaans een straf wandeltempo van ca 6 km/uur aangehouden. De oefeningen voert een ieder uit binnen de grenzen van de individuele mogelijkheden. Nadruk daarbij ligt op een beheerste en korrekte uitvoering van de oefeningen, en dus niet op de intensiteit zoals gangbaar bij reguliere bootcamp. Daarmee is Walking Bootcamp eigenlijk geschikt voor iedereen die in de buitenlucht op een aktieve manier wilt werken aan een betere conditie. Maar bijvoorbeeld ook voor geblesseerde hardlopers die aan hun herstel willen werken.

Het is aan te raden makkelijk zittende ‘technische’ sportkleding te dragen volgens het zogenaamde laagjes-principe: thermisch ondergoed direkt op het lichaam. Daaroverheen indien nodig een warmere tweede laag bijv. een dunne fleece) en/of een windjack. En niet te warme maar ook niet te stugge wandelschoenen. Na afloop kunt u zich in de kleedkamers van het clubhuis altijd omkleden en warme droge kleren aantrekken.

De Walking Bootcamp bij Onder Ons vindt plaats op de woensdag van 17.30 tot 18.30 uur en start bij het eigen clubhuis op Hartenstein te Oosterbeek. Vanaf 1 oktober 2020.


Contributie (speciaal introductietarief voor het seizoen 2020-21) € 75,-

Voor meer informatie stuur een Email naar ledenadmin@osv-onderons.nl

  

Locatie:   Sportpark Hartenstein    
Dag en tijd:   woensdag vanaf 1 oktober 2020   17:30 - 18:30
         
         
         
Contributie/jaar:   € 75,-     
         

 

Voor meer informatie stuur een Email naar ledenadmin@osv-onderons.nl