Berichten

Hier vindt je alle nieuwsberichten, van nieuw naar oud(st).

 • Hardlopen voor beginners en ‘herintreders’!

  Hardlopen voor beginners en ‘herintreders’!

  Wil jij in 2024 werk maken van je goede voornemen om (weer) te gaan hardlopen? En dit ook goed op te bouwen én vol te houden?

  Begin met inschrijven

  Meld je dan aan voor de hardloopcursus voor beginners bij Onder Ons, de plaatselijke sportvereniging van Oosterbeek.

  Waarom is het zo belangrijk om hard te lopen onder begeleiding van een trainer?Veel mensen denken: “Hardlopen dat is toch gewoon rennen?” Klopt, maar toch komt er veel meer bij kijken dan de meesten zich realiseren. Dat is ook de reden waarom veel mensen na een enthousiaste start al snel weer stoppen of geblesseerd raken.

  Daarom is een professionele hardlooptraining essentieel.

  Wat ga je doen?

  Tijdens deze beginnerscursus maak je kennis met alle belangrijke facetten rond het hardlopen, zowel in de theorie als in de praktijk. Je krijgt één groepstraining per week en twee huiswerktrainingen.

  De training wordt gegeven door professioneel hardlooptrainer Anton Sanderman, die zorgt voor een veilige en verantwoorde trainingsopbouw. Deze training is voor iedereen geschikt, heb je twijfels neem dan contact met op Anton:
  Tel: 06 22 469 478

  Over de trainer

  Anton Sanderman is een ervaren loper die, na een aantal vervangende trainingen gegeven te hebben, in 2022 gestart is met de trainersopleiding. Hij heeft deze in 2023 afgerond. In 2023 heeft hij voor het eerst de beginnerscursus begeleid . Hij houdt van lekker lopen en draagt dit graag over aan andere, toekomstige, atleten. Ieder op zijn eigen niveau en op een manier dat je er gezonder en fitter van wordt.

  Praktische informatie

  Wanneer: wekelijks op woensdag, 19.30 uur – 20.45 uur

  Startdatum: Woensdag 6 maart 2024. De laatste training is op woensdag 5 juni.

  Mail: antonsanderman@outlook.com

  Kosten: € 50 inclusief startbewijs voor de Stuwwalloop op 25 mei.

  Locatie: Verzamelen bij de kantine van OSV Onder Ons op Sportpark Hartenstein, J.J. Talsmalaan 9, Oosterbeek.

  Aanmelden: via het inschrijfformulier hier op de website.

 • Alweer nieuwe sportmogelijkheid bij Onder Ons!

  Alweer nieuwe sportmogelijkheid bij Onder Ons!

  Na de voorjaarsvakantie start er een nieuwe groep “buiten fitness” op de vrijdagochtend van 10.30-11.30 uur in het sportpark Hartenstein.

  Voorafgaand aan de training is er gelegenheid om vanaf 10 uur een kop koffie te drinken in het clubhuis. De eerste training vindt plaats op 23 februari a.s. Meer weten? https://osv-onderons.nl/buiten-fitness/

 • Oosterbeek schaatst! Beelden van boven

  Oosterbeek schaatst! Beelden van boven

  Nu Koning Winter is neergestreken ook in Oosterbeek, neemt de Oosterbeekse IJsvereniging (OIJV) het een beetje over op sportpark Hartestein. Hoewel ook vele vrijwilligers van Onder Ons actief zijn in o.a. de kantine!

  Check hier een kleine montage van alle schaatspret van vandaag, de 2e dag ijs, via wat mooie drone beelden die cameraman Patrick zomaar spontaan aanleverde (achternaam nog even niet bekend). Waarvoor dank!

  Hartestein: Schaatsbeelden van boven

  En dus ook een speciaal dankwoord aan Sjon Grobee van OIJV en alle vele vrijwilligers die hele nachten doorhaalden om dit allemaal mogelijk te maken.

  De volledige beelden op YouTube